آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

کلاهبرداری با درج آگهی جعلی فروش گوشی

رئیس پلیس فتای استان فارس گفت: فردی که با درج آگهی فروش گوشی موبایل در یکی از سایت‌های آگهی محور اقدام به کلاهبرداری از شهروند شیرازی کرده بود شناسایی و بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۶۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیرحسین سلیمانی امروز، ۱۰ بهمن با اعلام این خبر بیان کرد: در پی شکایت مردی میانسال مبنی بر کلاهبرداری از وی از طریق خرید گوشی موبایل در یکی از سایت‌های آگهی محور، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی ادامه داد: شاکی بیان داشت که در یکی از سایت‌های آگهی محور، با یک آگهی تحت عنوان «فروش گوشی موبایل» برخورد کرده است و ضمن برقراری تماس با فرد تبلیغ کننده، مبلغ ۸۰ میلیون ریال وجه به عنوان پیش پرداخت از من درخواست کرد و پس از دریافت وجه، دیگر جوابگو پیام‌ها و تماس‌های تلفنی من نبود.

این مقام سایبری با بیان اینکه طی بررسی‌های بیشتر کارشناسان این پلیس متوجه آگهی‌های دیگری از این متهم شدند، گفت: ماموران پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی، متهم را شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را در یکی از محله‌های شیراز دستگیر کردند.

رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به کلاهبرداری از ۸ نفر دیگر به مبلغ ۳ میلیارد ریال با درج آگهی‌های دروغین در سایت‌های آگهی محور اعتراف و هدف از این کار را درآمدزایی عنوان کرد.

سلیمانی با بیان اینکه کاربران هرگز فریب اینگونه آگهی‌ها به واسطه قیمت پایین را نخورند، از هموطنان درخواست کرد: در خصوص خرید از سایت‌های خرید و فروش دقت کافی را داشته باشند و در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک آن را از طریق وب سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان ما در میان بگذارند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده